fbpx

ZASTANAWIASZ SIĘ

Dlaczego warto wybrać nasze diety?

Aromatyczna woń przypraw, oryginalne kompozycje smakowe, świeże produkty, które rozpływają się w ustach i dreszczyk emocji związany z poznawaniem nowych kulinarnych dróg – czy tak można opisać dietetyczne menu, które ma na celu dostarczyć do organizmu potrzebnych składników, witamin i minerałów? Catering dietetyczny Lekka Kuchnia swoją działalnością każdego dnia będzie udowadniać, że tak właśnie może być!

Nasze menu powstało z miłości do zdrowego odżywiania. Serwowane przez nas menu przygotowujemy według swoich receptur i ściśle określonych zasad, jednocześnie nie zostały pozbawione tego co w jedzeniu najważniejsze – smaku.

Nasze posiłki tworzymy przy współpracy z dietetyczką, dzięki czemu dieta zawiera zbilansowane składniki odżywcze. Każdego dnia podnosimy poprzeczkę, aby nasi klienci byli zaskakiwani niepowtarzalnymi smakami.

Dostarczają nasze posiłki wysokiej jakości, chcemy zarazić Was pasją do zdrowego trybu życia. Pokazujemy jak zdrowo i smacznie osiągnąć wymarzoną sylwetkę

Z cateringiem dietetycznym Lekka kuchnia współpracuje mgr Agnieszka Decyk-Chęcel, dietetyk, technolog żywności i żywienia człowieka. Absolwentka Wydziału Nauk o Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego, Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego na kierunku Dietetyka oraz studiów podyplomowych „Dietetyka w chorobach wewnętrznych i metabolicznych”.

Założycielka Poradni Dietetycznej „Dbam o Zdrowie”, pracownik Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego. Organizatorka różnych szkoleń i prelekcji o tematyce żywieniowej m.in. „Czas seniora. Wykorzystanie potencjału osób starszych na rzecz społeczności gminy Międzyrzec Podlaski”. Specjalista w zakresie leczenia nadwagi i otyłości, oraz innych chorób dietozależnych. Uczestniczka wielu konferencji oraz szkoleń dotyczących żywienia, m. in. „Wzmacnianie własnej skuteczności jako warunek osiągnięcia celu”.

Pasjonatka zdrowego żywienia, która dużo czasu poświęca na pogłębianiu wiedzy z dziedziny dietetyki. Nie boi się nowatorskiego podejścia do diety, dlatego nie boi się nowości kulinarnych i niebanalnych składników w swoich potrawach. Dietetyka to dla niej nie tylko styl życia, jest dla niej pasją oraz sensem życia.

mgr Agnieszka Decyk-Chęcel

dietetyk, technolog żywności i żywienia człowieka